חופש הבחירה

11 באפריל 2013, 20:00
חופש הבחירה

סדרת סדנאות בנושא שאיפות, עשיה וייעוד והאיזונים שבינהם

בעשורים האחרונים, באינטנסיביות של מרוץ החיים המודרניים, כאשר הכל אפשרי וזמין בזמן אמת ואנו נדרשים לחלוקת קשב וחשופים ללחץ מתמיד לביצוע משימות רבות בו זמנית, עולות שאלות רבות: כיצד לבחור נכון בין השאיפות, הדרישה לעשיה והתרומה לחברה בשילוב עם החיים הפרטיים? על מה מוותרים? איך בוחרים?

מטרת סדרת הסדנאות המוצעת היא לעורר דיון ביקורתי ומעמיק על הגורמים המשפיעים על ההכרעות האישיות שלנו והדינאמיקה הפנימית שלהם. דיון כזה יכול לסייע להתקרבות אל האיזון החיוני שלנו עם עצמנו ולעזור לגשר בין המצב המצוי למצב הרצוי.

נושא השבוע: הדרך להגשמת שאיפות ולעשיה רצופה בתחנות הדורשות מאיתנו לבחור. מהו התהליך הבחירה? מה משפיע עליו? האם הוא פשוט כמו שזה נשמע? האם הוא מובן מעליו? בסדנה זו ננסה לקבל תשובות לשאלות אלו

מנחת הסדנה: ד"ר אילנה עירון, חוקרת בתחום מדעי החיים ומנחת קבוצות

סדנאות נוספות: