מה זה בכלל אתנחתא?

לפגוש למשך ערב אחד את מיטב המוחות של החוקרים והחוקרות של אוניברסיטת תל אביב ולשמוע מהם על התגליות הכי חמות מכל תחומי המדע

מה באירוע?

בכל מאית השנייה חוקרת או חוקר נמצאים על סף פריצת דרך: תרופה לסרטן? הדפסת רקמות? גילוי של חורים שחורים בגלקסיה? ניתוח ספרותי שמפגיש בין כתבי ווירג'יניה וולף וקארדי בי?

אירועי אתנחתא פותחים את דלתות האקדמיה לקהל הרחב. כל ערב יתקבצו על במה אחת כמה הרצאות קצרות בחגיגת ידע מעוררת מחשבה.

ועוד יותר בקיצור?

אתנחתא היא סדרת שנתית בת 6 אירועים. בכל אירוע תיהנו מ-4 הרצאות קצרות וממספר קטעים אומנותיים בביצוע פרפורמרים מבטיחים מעולם המוזיקה והמחול.

למי מיועד האירוע?

בגדול? לכולם ולכולן.

שנהיה יותר ספציפיים? הנה צ'ק ליסט של תכונות שמאפיינות את הקהל שלנו: סקרנות, הטלת ספק, אוטודידקטיות, תחומי עניין מגוונים ורבים, צימאון לידע, חיפוש מתמיד אחר הדבר הגדול הבא.

אם סימנת לפחות תכונת אופי אחת - כנראה שהאירועים שלנו מתאימים לך!

האם האירועים בתשלום?

האירועים פתוחים לכולם, בחינם, על בסיס מקום פנוי. הכל מפורט ממש כאן.

מניסיוננו, המקומות נחטפים ולכן מומלץ להבטיח מקום ולבחור מושב באולם בתשלום כאן.

אגב, אפשר לראות את האירועים שלנו מהבית מבלי להתאמץ בגרסת האונליין.

איפה מתקיימים האירועים?

במרחב הפיזי הם מתרחשים באודיטריום סמולרש שבאוניברסיטת תל אביב.

במרחב הווירטואלי הם מתקיימים בלייב בעמוד הפייסבוק שלנו ובערוץ היוטיוב של אוניברסיטת תל אביב.

אפשר לראות אירוע לדוגמא?

בוודאי. הנה פלייליסט של האירועים המלאים שלנו השנה - המעלית של אתנחתא, אירועי תשפ"ב.

רישום לניוזלטר

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>