מה זה בכלל אירועי 'ידעת את זה?'

לפגוש למשך ערב אחד את מיטב המוחות של החוקרים והחוקרות של אוניברסיטת תל אביב ולשמוע מהם על התגליות הכי חמות מכל תחומי המדע

מה זה ידעת את זה?

בכל רגע מיליוני נשים ואנשים ממהרים לאנשהו, חוטפים משהו לאכול, צורכים מידע מהיר ברשתות החברתיות ובעיקר פועלים על אוטומט. ומה אם לרגע אחד היה לך זמן להרים את הראש, להסתכל מסביב ולערער על כל מה שידוע לך?

אירועי 'ידעת את זה?' פותחים את דלתות האקדמיה לקהל הרחב. כל ערב יתקבצו על במה אחת כמה הרצאות קצרות בחגיגת ידע מעוררת מחשבה. זו ההזדמנות שלנו לעצור הכל ולעערער על כל מה שחשבנו שאנחנו יודעים ויודעות.

ועוד יותר בקיצור?

אירועי 'ידעת את זה?' היא סדרת שנתית בת 4 אירועים. בכל אירוע תיהנו מהרצאות קצרות, יריד מדעי מסקרן וממספר קטעים אומנותיים בביצוע פרפורמרים מבטיחים מעולם המוזיקה והמחול.

למי מיועד האירוע?

בגדול? לכולם ולכולן.

שנהיה יותר ספציפיים? הנה צ'ק ליסט של תכונות שמאפיינות את הקהל שלנו: סקרנות, הטלת ספק, אוטודידקטיות, תחומי עניין מגוונים ורבים, צימאון לידע, חיפוש מתמיד אחר הדבר הגדול הבא.

אם סימנת לפחות תכונת אופי אחת - כנראה שהאירועים שלנו מתאימים לך!

האם האירועים בתשלום?

האירועים פתוחים לכולם, בחינם, על בסיס מקום פנוי. הכל מפורט ממש כאן.

מניסיוננו, המקומות נחטפים ולכן מומלץ להבטיח מקום ולבחור מושב באולם בתשלום כאן.

איפה מתקיימים האירועים?

באודיטריום סמולרש שבאוניברסיטת תל אביב.

אפשר לראות אירוע לדוגמא?

בוודאי. הנה פלייליסט של האירועים המלאים שלנו השנה - המעלית של אתנחתא, אירועי תשפ"ב.

רישום לניוזלטר

To prevent automated spam submissions leave this field empty.