המדריך למהפכה

המדריך למהפכה

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: דורון צברי

הקומדיה הדוקומנטרית האישית והמאוד מאוד פוליטית של דורון צברי, בה הוא מתנגח בלי בושה ברשות השידור ובפוליטיקאים אשר אחראים למחדלי השידור הציבורי בישראל. המטרות העיקריות לחיציו של צברי הם אריק שרון, בנימין נתניהו ומנכ"ל רשות השידור יוסף בראל, שהפך את הרשות לדוברת ראש הממשלה דה-פאקטו. צברי משלב את התחקיר שלו עם ערוץ אוטוביוגרפי בו מעורבת גם אמו. אחד המסמכים הקולנועיים החשובים של השנים האחרונות שמעלה את האקטיביזם הפוליטי לרמה של אמנות.

לצפייה בטריילר

*נפתח עם הקרנה של סרט קצר בחסות הפסטיבל הבינ"ל לסרטי סטודנטים:

תסנים\ עילית זקצר, 2010

תסנים, ילדה חזקה ודעתנית בת 10, מתגוררת עם אמה ואחיה בכפר בדווי מוזנח בנגב. הופעה מפתיעה של אביה בכפר מאלצת אותה, לראשונה בחייה, להתמודד עם הנורמות השמרניות של השבט המשפחתי ועם העובדה שהיא כבר לא הבת הקטנה של אבא. אורך הסרט: 11 דקות.