לופר Looper

דרמת מתח-מד"ב. ארה"ב, 2012.

06 ביוני 2013, 20:00
לופר Looper

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: ריאן ג'ונסון

מד"ב מהוקצע מאת הבמאי האמריקאי העולה, ריאן ג'ונסון (בריק, האחים בלום), עם ג'וזף גורדון לויט, ברוס וויליס ואמילי בלאנט (העולם עפ"י דן, ויקטוריה הצעירה) בתפקידים הראשיים. רוצח שכיר בשרות המאפיה בשנת 2044, מקבל את פניהם של "נידונים למוות", שנשלחים מהעתיד הקרוב – שנת 2074. עולמו חרב כשמולו ניצב הוא עצמו בגרסא המבוגרת. אבל ג'ו המבוגר (וויליס) לא רוצה למות כל כך מהר, בטוח לא ע"י עצמו הצעיר (לויט). עוד מופיעים פול דיינו (זה ייגמר בדם, מיס סאנשיין הקטנה) וג'ף דניאלס (חיים בין השורות) בתפקיד אכזרי במיוחד.

לצפייה בטריילר

Looper/ Rian Johnson, 2012

In 2074, when the mob wants to get rid of someone, the target is sent 30 years into the past, where a hired gun awaits. Someone like Joe, who one day learns the mob wants to 'close the loop' by transporting back Joe's future self.