ארץ יצורי הפרא Where the Wild Thigns Are

ארץ יצורי הפרא Where the Wild Thigns Are

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: ספייק ג'ונס

ספייק ג'ונז משלב לייב-אקשן, אנימציית CGI ובובות מרהיבות מבית היוצר של ג'ים הנסון (החבובות) כדי להזרים חיים נפלאים בספר הילדים של מוריס סנדק. ב"להיות ג'ון מלקוביץ'" נכנס ג'ונז למוחו של השחקן מלקוביץ', וכאן הוא נכנס לראשו של ילד מרדן ויצירתי בשם מקס, שעושה לאמו את המוות. מה לעשות שלמקס יש אחות גדולה שלא שמה עליו, ואמו חברה לגבר חדש. מקס משתולל, נענש ומתחיל לדמיין עצמו בממלכה קסומה בה חיים יצורי בר מפלצתיים אך אנושיים, פגיעים וגם אוהבים, שמכתירים אותו למלכם. ממתק לעיניים ולנשמה.

לצפייה בטריילר

Where the Wild Thigns Are/ Spike Jonze

An adaptation of Maurice Sendak's classic children's story, where Max, a disobedient little boy sent to bed without his supper, creates his own world--a forest inhabited by ferocious wild creatures that crown Max as their ruler.

To register