הזדמנות שניה The Blind Side

הזדמנות שנייה

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: ג'ון לי הנקוק

סנדרה בולוק מצליחה להתעלות מעל המגבלות של עצמה (ואף זכתה על כך בפרס האוסקר) בתפקיד מיליונרית רפובליקנית שמגלה הומניזם נדיר בקרב המיליה שלה. בולוק היא לי אן טאווי, שיום אחד מוצאת נער אפרו-אמריקאי הומלס, פוסט-טראומטי ומאיים למראה, ומאמצת אותו לחיק משפחתה. עם הזמן מתגלה הנער כעילוי ספורט ומוצא את דרכו למקצוענות בתחום הפוטבול. המשפחה, בהתאם, עוברת תהליך מזכך משל עצמה. הבמאי ג'ון לי הנקוק (האלאמו) טובל את הדרמה שלו בהומור ופאתוס במידה ראויה. עם קווינטון ארון (קדימה, תריץ אחורה) וקאת'י בייטס (מיזרי).

לצפייה בטריילר

The Blind Side/ John Lee Hancock, 2009

The story of Michael Oher, a homeless and traumatized boy who became an All American football player and first round NFL draft pick with the help of a caring woman and her family.

To Register