סיפור גדול

סיפור גדול

הסרט יוקרן באולם לב, בנין שנקר

בימוי: ארז תדמור ושרון מימון

להרצל מסיקה נמאס מסדנאות ההרזייה ומדיאטות הרצח. כשהוא מפוטר מעבודתו כשף בבר סלטים ועובר למטבח של מסעדה יפנית ברמלה. הוא מגלה, באמצעות מנהל המקום, את עולם קרבות הסומו הקסום. כידוע, תרבות הסומו מכבדת את השומן ואפילו מאדירה אותו, כי הרי זו כל הפואנטה. במסעדה, כל היפנים הקטנים מעריצים את שומניו של הרצל, שמגייס עוד כמה חברים שמנים לחוג סומו שישנה את המציאות של כולם. הצלחה ישראלית שהוקרנה בטרייבקה ובקרלובי וארי.

לצפייה בטריילר

*נפתח עם הקרנה של סרט קצר בחסות הפסטיבל הבינ"ל לסרטי סטודנטים:

תפרים\ עדיה אמרי אור, 2011

זוכה פסטיבל טרייבקה בקטגוריית הסרט הקצר. עמית ונועה, בנות זוג בשנות ה-30 לחייהן, עשו את הצעד הגורלי והרחיבו את המשפחה. בלילה שלאחר לידת בתן, בבית החולים, שתיהן מגלות שיש דברים שאין כל דרך להסתיר. אורך הסרט: 16 דקות