סדנת בשרים

על האש בסימן יום העצמאות

11 באפריל 2013, 18:00 
אוניברסיטת תל-אביב 
סדנת בשרים

מה בסדנה?

 

פינת השף הבריא- המשתתפים יצפו בשף מבשל ומסביר את אופן  ההכנה של מאכלים ליום העצמאות. בסוף הפעילות יחולקו למשתתפים טעימות מהמנות שהודגמו בסדנה, בסדנה נתמקד בהכנת מגוון מאכלים "על האש": המבורגרים ביתיים כמו שלא טעמתם מעולם (גם צמחוניים!), פסטרמה עוף ורוסטביף על האש, אנטיפסטי ירקות על האש ועוד.

 

*ההרשמה לשבוע זה סגורה*

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>