המגיפה

הקרנת בכורה של שני הפרקים הראשונים בסדרה

18 באפריל 2013, 20:15
המגיפה

יום לפני שהיא עולה לשידור, המגיפה מגיעה לחוג לקולנוע וטלוויזיה בפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל אביב.
בשעה 20:15, אולם פאסטליכט בניין מקסיקו, תתחיל ההקרנה של שני פרקים מתוך הסדרה החדשה של HOT - "המגיפה".

המגיפה, סדרה חדשה של המוזיקאי, היוצר והבמאי ימי ויסלר ("הבילויים", "מקום לדאגה") עוסקת במגיפה מסתורית שפורצת ב'אחוזת סביונים', פרויקט מגורים יוקרתי לעשירים בלבד. כשמחלקת התברואה מכריזה על המקום כשטח בהסגר, מוצא עצמו ד"ר ראובן קמחי (מנשה נוי) - מנתח פלסטי שאפתן ואופורטוניסט, במרכזה של קנוניה אפילה שמטרתה הסתרת הגורם למחלה. לאט לאט מתחיל קמחי להבין כי הוא האדם היחיד שיכול להציל את דיירי הפרויקט המפונקים מאבדון.

לאחר ההקרנה תתקיים שיחה עם יוצר הסדרה, ימי ויסלר (שהוא גם בוגר החוג, מרצה לשעבר בחוג, מיוצרי "מקום לדאגה" וחבר להקת הבילויים). השיחה תתקיים בהנחיית ד"ר איתי חרל"פ.