הצגה: לחף

30 במאי 2013, 19:00
הצגה: לחף

צילום: אני אטדגי

הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ  שמחה להזמינכם להשתתף בפעילותיה הרחבות והמגוונות  מתחום התיאטרון, קולנוע וטלוויזיה, תולדות האמנות,  אדריכלות, ומוזיקה עם מיטב המרצים והחוקרים  ומיטב פעילויות ומפגשים.

כתיבה וביצוע: אדווה מזרחי
בימוי וכוריאוגרפיה: מור לידור
דרמטורגיה ועיבוד לבמה: נעמה ברמן
עיצוב תפאורה, תאורה ותלבושת: אני אטדגי
ייעוץ מוזיקלי: לירון מיוחס

המופע נוצר בחוג לאמנות התאטרון במסלול שחקן יוצר חוקר

המופע "לחף" הוא מופע יחיד שבמרכזו עומדת דמות אישה המבררת את שאלת זהותה כדור שלישי למשפחה מזרחית, דור שכבר עבר תהליך היטמעות בחברה הישראלית ובשפה העברית.

לאור זאת, עד כמה היא בכלל שייכת למרחב המזרחי, למוסכמות החברתיות שלו, לשפה שלו ולהוויה התרבותית שלו? כיצד משפיעה עליה התרכובת של יהודיה מזרחית, שמוצא משפחתה מארץ ערבית, וכך זהותה חוצה את קווי ההפרדה התרבותיים והחברתיים של החברה הישראלית? בתוך כך היא יוצאת למסע אל חוויות מכוננות בילדותה ובבגרותה, החושפות את המתח שבו היא מצויה.

אחרי המופע יתקיים פאנל בהשתתפות: חנה וזאנה גרינולד, ד"ר נפתלי שם טוב, יעל קרמסקי, אדווה מזרחי. מנחה: ד"ר דפנה בן שאול

30 במאי, בשעה 19:00 , חדר 121 , בנין מקסיקו. הכניסה בעלות סמלית של 10 ש"ח