פיתוח חשיבה יזמית

סדנה המבוססת על משחק היזמות FreshBiz

06 ביוני 2013, 18:00
פיתוח חשיבה יזמית

חשיבה יזמית היא המיומנות להפוך רעיונות למציאות, כעובדי ידע כולנו אחראים להפוך רעיונות חדשים למציאות, לגלות חשיבה יצירתית, לייצר שיתופי פעולה, ליזום, לנהל מערכות קשרים אפקטיביות, ולמנף את היתרונות היחסים שלנו.

FreshBiz הינו משחק יזמות עסקית, חדשני, ודינאמי. פיתוח ישראלי מקורי.
המשחק מדמה מציאות עשירה ע"י שילוב מספר רבדים של פעילות עסקית וכלכלית.
השחקנים נדרשים לראייה רחבה וחשיבה יצירתית בתהליכי קבלת ההחלטות שלהם.

השחקנים מקבלים הזדמנות לבחון את ההתנהלות שלהם ולפתח מיומנויות במגוון נושאים כגון:

• יוזמה והעזה
  • ניצחון לעומת הצלחה
  • זיהוי הזדמנויות עסקיות
  • תקשורת בין אישית ועבודה מול שותפים
  • מינוף כישורים והצבת מטרות
  • ועוד..

המשחק מאפשר למשתתפים לייצר תובנות חדשות ולשנות את הדרך בה הם מתנהלים בחיים ובעולם העסקי.
חשיבה יזמית פותחת למשתתפים נקודות מבט חדשות על האופן בו הם מתנהלים כיום, וכיצד ניתן באמצעות מספר שינויים קטנים בתפיסה ליצור שינויים גדולים בהתנהלות ובתוצאות.

היכולת להבין את חוקי המשחק החדשים מאפשרת להתחיל לנצל באמת את כל מגוון האפשרויות העצום של הזדמנויות ומשאבים העומד לרשותם.

שעות הסדנה:

18:00 - *נסגרה ההרשמה*