המכשיר הנייד שלך בשירות ההאקר

הרצאתו של עדי שהרבני, מנכ"ל סקייקיור

13 ביוני 2013, 20:00
המכשיר הנייד שלך בשירות ההאקר

בכולנו טבועים הרגלי בטיחות בסיסים בכל הנוגע למרחב הפיזי בו אנו נמצאים. כשאנו חוצים את הכביש, אנו יודעים להסתכל ימינה ושמאלה, כשאנו חונים במקום מפוקפק אנו יודעים לשים את התיק בתא המטען. אך מה לגבי התנהלות במרחב האינטרנטי? האם אנו מודעים להרגלי בטיחות אלו? האם אנו משתמשים בטלפון החכם שלנו בבטחה?

עם הגברת ההתקפות מצד האקרים על יעדים ישראלים ועל משתמשים ישראלים, גדלה ההבנה כי בניית הרגלי בטיחות בסיסיים יכולה לעזור רבות למשתמשים הפשוטים להשתמש ברשת האינטרנט ובפרט במכשירים סלולרים מתקדמים בצורה בטוחה.

בהרצאה זו, עדי שהרבני, מומחה עולמי לאבטחת מידע, יסקור את הבעיות המרכזיות הנוצרות בעולם המובייל, כיצד האקרים מנצלים אותם, ואיך אנו כמשתמשים נוכל למזער את הנזקים ולהקטין את הסיכוי שנותקף. במהלך ההרצאה עדי יתקוף מכשירים של מתנדבים מהקהל כדי להדגים את הקלות הנוראה בה התקפות סייבר מתבצעות כיום.

מרצה: עדי שהרבני, מנכ"ל סקייקיור וחבר בפורום הסייבר הבכיר של סדנת יובל נאמן.