קומפוסט עירוני Urban composting

!Make your own home compost

09 במאי 2013, 18:00
Urban composting

What's in the Workshop?

You may be familiar with the plastic bottle cages and blue trash bins around Tel Aviv for recycling paper, but did you know that you can also recycle all your food scraps and organic waste??  Learn how to become the ultimate recycler by composting your organic waste in your own yard, balcony, or roof!

This workshop will give you the basic knowledge and elements of home composting you need to get started.

Don't have the space to compost?  Or not sure if you'd be able to handle it yourself?  Learn the basics of separating your waste at home, and then find out different places to throw out your compost throughout Tel Aviv.

To Register

מה בסדנה?

ייתכן שאתם מכירים את הכלובים הגדולים למחזור בקבוקי פלסטיק ואת הפחים הכחולים למחזור נייר, אבל האם ידעתם שאתם יכולים למחזר את כל שאריות המזון והפסולת האורגנית שלכם? למדו כיצד להפוך לממחזר האולטימטיבי על ידי שימוש בפסולת האורגנית שלכם בחצר, במרפסת, או בגג! סדנה זו תעניק לכם את הידע הבסיסי ומרכיבים של קומפוסט ביתי על מנת להתחיל בתהליך.

אין את השטח לקומפוסט? או לא בטוחים שאתם מסוגלים להתמודד עם זה בעצמכם? למדו את היסודות של הפרדת הפסולת בבית, ואז גלו מקומות שונים לפיזור הקומפוסט ברחבי תל אביב.