האם עתיד האנושות בסכנה?

** בשל המצב הבטחוני,  אירוע חודש נובמבר 2019 מבוטל. האירוע הבא יתקיים כמתוכנן ב-15.12 **

13 בנובמבר 2019, 18:00
אודיטוריום סמולרש
ללא תשלום
האם עתיד האנושות בסכנה?

** בשל המצב הבטחוני, אירוע חודש נובמבר 2019 מבוטל. האירוע הבא יתקיים כמתוכנן ב-15.12 **

"החוכמה האמתית והיחידה היא לדעת שאתה לא יודע כלום." (סוקרטס)

בתוכנית:

​17:00- פתיחת דלתות

18:00- הרצאות קצרות באולם המליאה:

• פרופ' מרסלו שטרנברג | חם, מתחמם, רותח: ישראל בעידן של שינוי אקלים - מה ידוע? ומה נדרש לעשות?
  • פרופ' דני רבינוביץ | סוף העולם? יחסי האדם והטבע בעידן האקלימי הפוסט נורמלי
  • פרופ' תמר דיין | כבר לא חיות כאן יותר: המסע להגנה על המגוון הביולוגי
  • פרופ' אלון טל | והארץ מלאה: התמודדות עם פיצוץ אוכלוסין בישראל
  • פרופ' קובי פלג | המרוץ לאסון: האם העולם ערוך להתמודד עם אסונות העתיד?
  • פרופ' חיתאם מוחסן| האם חיידקים יכולים להשפיע על הסיכון למחלות לא מדבקות?

20:30- קפטן פנטסטיק (ארה"ב, 2016):

כיצד יראו חיינו אם נתנתק מהציוויליזציה? האם חיים בחיק הטבע ללא שימוש בטכנולוגיה הם חיים בטוחים יותר? סרט בכיכובו של ויגו מורטנסן על משפחה שבחרה בחיים אלטרנטיביים.

23:00 - סיום משוער

*** אם נחוץ הסדר הנגשה, יש לפנות לדוא"ל: pausa@tauex.tau.ac.il  עד ליום ראשון 10.11.2019.

הודעה חשובה!

במקביל לאירוע אתנחתא (הקרוב בלבד) יתקיים מרוץ האוניברסיטה ע"ש נועם גולדמן ז"ל.
לאור זאת, בין השעות 20:30-19:00 ייסגר נתיב התנועה החיצוני לקמפוס ע"י משטרת ישראל. רחובות: קלצ'קין, קלאוזנר, שלום רוזנפלד וג'ורג' וויז ייסגרו לתנועת רכבים (כולל תחבורה ציבורית).
כמו כן, ביום זה לא תתאפשר חנית אורחים בקמפוס (למעט רכב בעל תו נכה) ובטווח השעות המוזכר, לא תתאפשר יציאה (או כניסה) של רכבים מהקמפוס.
שימו לב, הסגירה צפויה להתקיים במהלך האירוע ולא צפויה להפריע למהלכו התקין והשוטף, אך מומלץ לקחת זאת בחשבון.