מה זה בכלל 'אתנחתא'?

אוניברסיטת תל אביב מזמינה אתכם להכיר את הקמפוס מקרוב ולהיחשף לאירועי אקדמיה, תרבות ויצירה צעירה ומגוונת

מהפכות. חידושים. הגויות. יצירות. מחשבות. ברוכים הבאים אל המקום שבו כל התהליכים האלה באים לידי ביטוי בכל אחד מאתנו: המסע בעקבות הלא נודע. המסע מתרחש בקרבנו בכל רגע נתון. השאיפה להבין ולגלות דברים אינה שייכת רק לעולם האקדמיה - היא מנת חלקו של כל מי שמסתקרן, שואל ומתלבט.

באוניברסיטת תל אביב, המסע מוביל לתגליות מדעיות, לטכנולוגיות חדשות ולתיאוריות פורצות דרך. סדרת אירועי האקדמיה, התרבות והיצירה שלנו מזמינה את הקהל הרחב להתוודע בדרך מקורית, וללא תשלום, לידע הנוצר ונאגר על ידי מיטב חוקריה לאורך השנים באמצעות הרצאות קצרות. האירועים מופקים באופן עצמאי ובשיתוף מיטב החוקרים והאומנים, מציגים נושאים  מגוונים בדרכים מפתיעות, ומשאירים לאורחים הנהנים מהם חומר למחשבה.

רישום לניוזלטר

To prevent automated spam submissions leave this field empty.