סדנת החודש ב"אתנחתא"

תפקידם של החיידקים בייצור יין

26 באוקטובר 2014, 19:00 
אודיטוריום סמולרש 
סדנאות מרתקות חינם לקהל הרחב

מהי תרומתם של החיידקים לתהליך הפקת היין? עד כמה הם משפיעים על הטעם?

 

בסדנה ייחודית עם הייננית רוני ססלוב נבין מדוע חשובים החיידקים לתהליך התסיסה, עד כמה סוגים שונים של חיידקים יכולים להשפיע על התוצר הסופי ובאיזה סוגי חיידקים משתמשים בתהליך הפקת היין.

 

הסדנה תיערך במתחם הבר ותכלול טעימות של יינות המופקים בתהליכים שונים.

 

ההרשמה לסדנה נסגרה. אנו מזמינים אותך להירשם להרצאות ולסרט

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>