תערוכת החודש ב"אתנחתא" - חיים בריאים

אודיטוריום סמולרש
ללא תשלום
הרצאות וסדנאות חינם הפתוחות לקהל הרחב

מה הסוד לחיים בריאים? על השאלה הזו נענה בתערוכה אינטראקטיבית ייחודית שתוצג באירוע "אתנחתא" הקרוב, בסימן ילדים וילדות. אנו מזמינים אתכם לעבור מקהל מאזין לקהל פעיל.

בתוכנה שפותחה במעבדתו של פרופ' אבי שדה מבית הספר למדעי הפסיכולוגיה, הורים לילדים בגילאי 4-6 יוכלו ללמוד באופן וירטואלי כיצד לגדל ולחנך את הילד להרגלי שינה נכונים ולהרגלי אכילה בריאים. התוכנה תוצג על ידי חוקרים מאוניברסיטת תל-אביב, שילוו אתכם לאורך התהליך ויסייעו לכם בהתניית הרגלים נכונים לילדיכם. זו גם הזדמנות מצוינת למי מכם שרוצה להצטרף למחקרו של פרופ' שדה - רק ציינו זאת בפני אחד החוקרים והם כבר ידאגו להעביר את פרטיכם לצוות המעבדה.

תכנית אימון קוגנטיבית

לצד המיזם של פרופ' שדה, תציג פרופ' לילך שלו-מבורך מבית הספר לחינוך פרויקט אינטראקטיבי נוסף, בנושא הפרעות קשב. במעבדתה של פרופ' שלו-מבורך פותחה תכנית אימון קוגניטיבית אינטראקטיבית שמטרתה לשפר את יכולות הקשב של ילדכם ואת ביצועיהם הלימודיים, וכן לצמצם סימפטומים של הפרעת קשב, ריכוז והיפראקטיביות (ADHD). פרופ' שלו-מבורך וצוות החוקרים במעבדתה יציגו את תוכנת האימון ויאפשרו לכם להתנסות בה.

בשבועות הקרובים תשיק מעבדת הקשב מחקר חדשני שייערך בקמפוס האוניברסיטה ובמסגרתו תוערך יעילותן של תכנית האימון הקוגניטיבית ושל תכנית אימון במדיטציה בקרב מבוגרים צעירים. אם תרצו לקחת חלק במחקר, אתם מוזמנים לפנות לצוות המעבדה בעמדות באירוע עצמו וכן דרך אתר האינטרנט של מעבדת הקשב בכתובת www.attention.tau.ac.il.

התערוכה פתוחה ללא תשלום וללא הרשמה לכל באי האירוע.