מתחם הבר - נפלאות התבונה

אודיטוריום סמולרש
ללא תשלום
מתחם הבר - נפלאות התבונה

רגע אחרי ההרצאות המרתקות, זה הזמן להירגע עם כוס בירה - ואין מקום טוב יותר לעשות זאת מאשר בבר של אתנחתא, הפועל בשיתוף פעולה עם עמותת Wize ובר הסטודנטים "החוג הצפוני".

אירוע הבר של אתנחתא מציג אלטרנטיבה רגועה ובלתי פורמלית להרצאות שתיערכנה באולם המליאה באודיטוריום סמולרש. בין שלושה לשישה חוקרים ייקחו חלק בפאנל שייערך בפינת הבר. הם ידונו בנושאי המחקר שלהם באווירה חברית מתוך מטרה לעודד שיח רב-גוני - וכשהמשקה ביד, אפשר לדבר על הכל בכיף.

כאן תוכלו ליהנות משיחה אינטימית עם אנשי האקדמיה, ללמוד על נושאים מדעיים, להבין טוב יותר את עבודתם של המדענים ואפילו לגלות איך נראים חוקרים במעבדה ואילו אנשים ניגשים לתחום המחקר האקדמי.

התכנית מורכבת משלושה חלקים:

1. הצגת נושאי המחקר: כל אחד מחברי הפאנל יציג בקצרה את נושאי המחקר של המעבדה שלו.

2. היכרות אישית עם החוקרים: חברי הפאנל יתייחסו למיתוסים בנוגע למדעי המוח (למשל, האם אנחנו משתמשים ב-10% מהמוח?) ולשאלות או סוגיות כלליות נוספות. אחר כך החוקרים יספרו על חוויות מחיי היום-יום במעבדה שלהם.

3. דיון: זה הזמן שלכם, באי האירוע! בשלב זה תוכלו לשאול את חוקרי המוח של האוניברסיטה כל מה שרק תרצו.

אז נתראה במתחם הבר של אתנחתא, Wize והחוג הצפוני!

לתשומת לבכם - הרשמה לאירוע הבר אינה מקנה כניסה לפעילויות אחרות המתקיימות במסגרת האירוע. ההרשמה להרצאות נסגרה ותתאפשר רק למי שנרשם מראש.